Trög dag?

efter att ha sovit 5 timmar så stiger jag och vitto upp för att köra mamma och pappa till lule kl halv 8 imorse! sen stanna vi hos vitto i pite och där somna jag igen och vaknade typ kl 1 och nu sitter jag kvarr vid datorn som jag satte mig vi runt halv 2? sjukt slut men man måste väl ut och göra nåt,kan ju inte sitta inne en lördag kväll?



//Thrane

Stor städning!

Har varit i garaget idag sen 4 till nu!!! och håller på att städa och de blir ganska bra men det är ganska mycket som ska städas, för jag kollar verkligen igenom varenda låda så jag kan slänga en massa skit osv synd det tar så lång til bara, sen tar det ju extra lång tid när man är själv... men är ledig imorgon så kommer vara där hela dagen imorgon och då hoppas jag att jag kommer börja se ett slut på de hela;) lite bilder på framgången;)

Från början!

 

Sen efter X antal timmar!

Lite modifikationer!:)

 

//Thrane


Sucks!

Sitter på svenskan med grabbarna och henke och vi har allsong med vikingaran låter förjävla bra ;)
Sen ska man åka lite skidor, sjukt fint väder ju :)

och henke tipsade mig just om en ny serie som heter Justified. Blir hem och tanka när man kommer hem ;)


Sen så måste jag bara säga att de här månste vara tunkt att ta!! bästa duellen!
http://www.youtube.com/watch?v=sHE0wmgljco



//Thrane

Sjukt skönt!

Den 29 februari åker jag ner till spanien igen Bla för att mamma och pappa ska kolla på ett nytt hus sen blire dett att spela basket och träna mycket när man endå kan vara ute och göra det utan att frysa ihjäl. är lite less kylan nu vill ha sommar:)

lite bilder därifrån:)

//Thrane


RSS 2.0