Ameican Pie

I dag åker jag med grabbarna för att se American Pie igen efter att ha sett den en gån tidigare på bio men den er verkligen värd att se 2 gånger så;) ÄLSKAR verkligen Stifler!!!

 

Sen måste man ju nästan ha en liten bild på guden också!!!

//Thrane


Mot finnland!

NU Har jag nyss lyckats stiga upp för att vi ska åka till finnland och köpa nå rinnande guld<3 kommer pka iväg mer mercan för jarl och dom ville inte åka i 740in:(:( sen kommer det nog upp mer bilder ikväll annars kan ni följa mig på instagram #SimonKiniThrane ;)

 

Visst är den endå fin ?:]

//Thrane


LOVE IT!!!!

Älskar den här låten kan aldrig bli leds den!!!

 

Här är ett klipp ut ett 90210 avsnitt som den är med i ;)

 

 

 

//Thrane


Mycket jobb men de är det värt!

Idag vaknade jag hos josef vid 12 då steg vi upp för att fara till mig och börja med att städa ur Mercan och fixa i garaget efter att vi hade fyllt det med skit efter våran cykel mekning! Efter det drog vi till stan mer mercan för att tvätta den på macken och här är lite bilder på hur resultatet blev!!!!

Blev ganska nice men länktar verkligen tills jag får på 20 tummarna<3<3

 

peas out bro!!

//Thrane

¨

 

 


You got game!

Someone once told me that, life is what you make it to!. You have to do things that you not always want to do,

But in the end you will realize that it might be worth it!!!

 

//Thrane

 


Liten Road trip!

I kväll var jag Mathilda, Jonna, Danne, och Josef i pite en sväng och kollade läget hände väl inget speciellt men jag och mathilda tog i alla fall en road trip bild!!

 

Goa vi är!!:]

 

//Thrane


Cleaning!

Nu har jag och danne bestämt oss för att vi ska tvätta min bil imorgon... eller jag har bestämt mig för det och han ville hjälpa! och det var ju gulligt!;) sen ska jag köpa nya däck till fälgarna(20") och fixa upp dom lite så dom sitter på till pite crusingen för det är målet iaf... sen ska jag även lämna in den på toning innom dom närmasteveckorna och det hoppas jag blir najjs! ;)

Här är pärlan som ska få lite kärlek imorgon!!!

 

Och här är fälgarna som jag har!!!:)

 

//Thrane

 


RSS 2.0